27. 11. 2022. nhorvat
Novosti škole
Roditelji
Kićenjem jelke u atriju Županijske palače započelo vrijeme adventa.

Ušli smo u najčarobniji dio godine - vrijeme adventa.

To je ujedno i dio godine koji obiluje brojnim aktivnostima naših učenika i učitelja - posebno različitim kulturnim događanjima. 
Nakon književnog susreta s poznatom književnicom za djecu Silvijom Šesto,  odazvali smo se pozivu Varaždinske županije.  Županija, već tradicionalno, vrijeme adventa počinje kićenjem božićne jelke u atriju Županijske palače. Posebnost ovog događanja jest što su pozvani učenici svih osnovnih i srednjih škola koji pripremljenim ukrasima okite jelku. 1

Otvorenju Adventa prisustvovali su župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, zamjenica župana Silvija Zagorec i direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Goran Mališ. Prisutnima se prigodnim riječima obratila zamjenica župana Silvija Zagorec. 
Našu školu  predstavlja je predsjednica Vijeća učenika, učenica osmog razreda Lorena Kuzmić, a svečanosti je uz Lorenu prisustvovala i ravnateljica Nada Horvat.

2

Na kraju programa svi prisutni, nakon fotografiranja, nastavili su se družiti u atriju uz topli čaj i varaždinske klipiće.

 

Podijeli