I ove godine prigodnim programom i simboličnim darivanjem  djeca su poslala poruke svojim majkama koliko im je njihova briga, ljubav i podrška važna za život. Svima se obratila  i ravnateljica škole  kao i  načelnik Općine Dragutin Mateković, a poruku zajedništva i potrebu razumijevanja i međusobnog uvažavanja i ljubavi poslao je i župnik Ivan Šestak.

1

Tijekom travnja na razini škole bio je objavljen literarni natječaj pod nazivom Mojoj obitelji u dvije kategorije - najljepša pjesma i najljepše pismo.  Uz pjesme zbora, pjesme i ples učenika 1. i 2. te 3. i 4. razreda, igrokaz  i recitacije, na priredbi su najuspješniji učenici na natječaju  pročitali svoje radove i primili simbolične nagrade.

Druženje je nastavljeno na školskom igralištu. Tako su  mame s učenicima  igrale graničar. Neki su igrali Čovječe ne ljuti se, ali svojim tijelima.

2 Zabavno druženje uz muziku bilo je na plesu sa stolicama, a posebna atrakcija uvijek je limbo u kojem su naši učenici već pravi majstori.

3

Za najuspješnije sudionike igara i ove smo godine osigurali medalje.

6

Ljubitelji nogometa jedva su dočekali početak utakmice. Ove godine po prvi puta je dodijeljen prijelazni pehar, a ovaj puta on je otišao  očevima koji su pobijedili naše mlade nogometne nade. 

4

Najljepši prizor uvijek je na povlačenju užeta na kojem su na istim stranama najmlađi učenici, oni stariji, ali  i naši srednjoškolci zajedno s mamama i očevima.

9

Uz sokove i poznati grah naše kuharice druženje je potrajalo do večernjih sati. Sretna lica naših učenika i zadovoljna lica roditelja najbolje su svjedočila o tome koliko su ima važni ovakvi školski dani.

Posebna zahvala svim učiteljima koji su sudjelovali u organizaciji Dana obitelji  te Vijeću učenika koje je dalo veliki doprinos u organizaciji igara!  Veliko hvala svim roditeljima koji su svojim dolaskom razveselili svoju djecu!

10