19. 06. 2020. editor
Novosti škole
Roditelji
Poštovani roditelji i učenici, molimo vas za ispunjavanje anketnih učitnika vezanih uz nastavu na daljinu, a kojeg nam je uputila Varaždinska županija.

Poštovani,

Varaždinska županija provodi završno istraživanje iskustva školom na daljinu ključnih dionika (učenika, nastavnika, roditelja i ravnatelja škola) nastave na daljinu u Varaždinskoj županiji.

Svjesni da ste već možda sudjelovali u prethodnim istraživanjima ljubazno Vas molimo za dodatni napor te da sudjelujete u ovom istraživanju koje je svojevrsna rekapitulacija iskustva ključnih dionika škole na daljinu.

Sudjelovanje u istraživanju je u potpunosti dobrovoljno i anonimno.

Dobiveni će se rezultati analizirati na razini obrazovnog sustava (osnovne i srednje škole) odnosno škola na individualnoj razini unutar obrazovnog sustava bez mogućnosti da se izravno ili neizravno identificira osoba koja je ispunila upitnik.

Sudjelovanjem u istraživanju imate priliku ukazati na postojeće prednosti i slabosti s kojima se suočavate tijekom nastave na daljinu i doprinijeti promjenama usmjerenih na podizanje kvalitete nastave na daljinu.

 

Upitnik je potrebno popuniti do 26.6.2020.

Upitnik ispunjavaju samo učenici i roditelji učenika 5. do 8. razreda.

 

POVEZNICA ZA UČENIKE:
https://forms.gle/bgz7GMTtCJHELKwL8

 

POVEZNICA ZA RODITELJE:
https://forms.gle/voAtEGxpeQ4RjH9V8

Podijeli