23. 03. 2020. nhorvat
Novosti škole
Nastava
Roditelji
Od 24. ožujka za učenike viših razreda odvijati će se prema uobičajenom školskom rasporedu...

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Za učenike 5. do 8. razreda od utorka, 24.3. nastava na daljinu odvijati će se prema uobičajenom školskom rasporedu sati i svi će učitelji postavljati svoje materijale u virtualne učionice koje su formirane u alatu Office 365 za škole u sustavu Microsoft Teams prema rasporedu sati (izuzetak su izvannastavne aktivnosti koje još nećemo realizirati). Učitelji će redovito pratiti napredak te davati povratne informacije. Učenik ne treba biti online u realnom vremenu početka sata, ali je njegova dužnost da tijekom dana provjeri sve materijale iz predmeta koje taj dan ima po rasporedu te da ih riješi prema uputama učitelja. Raspored sati nalazi se u privitku ove vijesti.

Učenici 1. do 4. razreda trebaju  i nadalje pratiti program HRT 3 u vrijeme kada se prikazuje ili naknadno na HRTi, odnosno na YouTube kanalu i prateće radne materijale na mrežnim stranicama Škole za život . 

Dodatno, njihove razredne učiteljice  kao i predmetne učiteljice  će putem  virtualnih kanala (e-mail, Viber, web stranice razreda)  davati dodatne upute za rad učenika. Primjerice, što trebaju pročitati, koje zadatke napraviti iz udžbenika, trebaju li nešto izraditi, nacrtati, izračunati ili razgovarati s roditeljima o nekoj temi. Roditelji ili staratelji su dužni prenijeti upute učitelja djeci i u mjeri u kojoj je to moguće nadzirati njihov rad, a za dodatne upute ili savjete obratiti se  učiteljici.

Podijeli