27. 08. 2020. editor
Novosti škole
Roditelji
Poštovani roditelji i učenici, molimo vas da se detaljno upoznate s Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za početak nove školske godine.

Poštovani roditelji,

Prošla školska godina bila je vrlo izazovna, no srećom, zahvaljujući održavanju nastave na daljinu,  svi učenici uspješno su završili razrede koje su polazili. Pred nama je skori početak nove školske godine. Ono što veseli sve nas, a vjerujemo i vas, jest da 7. rujna počinje nastava za SVE učenike i to u školi. 

Cijeli svijet trenutno se susreće svakodnevno s izazovom života s novim, još neistraženim virusom COVID-19. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da djeca u školi budu sigurna.  Kako biste vi kao roditelji izvršili ono što je dio vaših obaveza te poučili djecu pravilnom i odgovornom ponašanju, molimo vas da zajedno s vašim djetetom više puta pročitate upute  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te djetetu objasnite sve što mu možda nije jasno.  Ovo nam je izuzetno važno kako bi djeca dolaskom u školu već bila pripremljena na ono što ih čeka. Upute možete pročitati na stranici:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1.pdf

Samo zajedničkim trudom i odgovornim ponašanjem, djeca će moći polaziti nastavu u školi. Stoga učinimo zajedno sve što možemo da im to omogućimo.

Hvala vam i ostanite zdravi!

Ravnateljica: Nada Horvat

Podijeli