01. 06. 2020. editor
Novosti škole
Danas su počele prijave za upis u srednje škole.

Započinju prijave kandidata u sustav

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ započinju 1. lipnja 2020. godine iza 12:00 sati. 

Postupak prve prijave u sustav moguće je izvršiti tijekom cijelog upisnog postupka.

Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i lozinku dobivenu u osnovnoj školi nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN. Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke. 
Dragi osmaši, od sada pa nadalje, za vas će najvažnije web mjesto biti stranica: https://www.upisi.hr/upisi/

Sve detaljne informacije oko prijave u sustav imate u Često postavljenim pitanjima i Korisničkim uputama pri dnu ove stranice i u izborniku plutajućih gumbi na lijevoj strani ekrana. U slučaju nepravilnosti u podacima (adresa, ime roditelja, ocjene iz prijašnjih razreda) potrebno se javiti svom razredniku. 

Molim vas da obratite pažnju na vremenik i  upisne rokove iz Odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole gdje možete vidjeti i strukturu razrednih odjela i broj učenika  po školama, a koja se nalazi na poveznici:

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_05_62_1240.html

Sretno, dragi osmaši!

Ravnateljica: Nada Horvat

Podijeli