05. 10. 2020. editor
Novosti škole
Roditelji
Poštovani roditelji, donosimo vam obavijest vezanu uz ostvarivanje sufinanciranja besplatne prehrane u ovoj školskoj godini.

Poštovani roditelji,

Obavještavamo vas da nadležno ministarstvo još nije raspisalo natječaj za sufinanciranje besplatne prehrane za djecu u riziku od siromaštva, no Varaždinska županija pokrenula je postupak za prikupljanje dokumentacije kako bi se po izlasku natječaja moglo što prije aplicirati na projekt. Vaša djeca donijeti će kući obrazac Zahtjeva za sufinanciranje besplatne prehrane.

Ukoliko primate dječji doplatak, imate pravo podnijeti zahtjev. Molimo vas, da pažljivo i čitko ispunite Zahtjev sa svim potrebnim podacima te upišete točan iznos dječjeg doplatka. Naime, s obzirom na epidemiološke mjere, nećete, za sada, trebati dostavljati nikakve potvrde, već je dogovoreno da škola dostavi vaše Zahtjeve Područnoj službi Zavoda za mirovinsko osiguranje u Varaždin te će oni  provjeriti istinitost vaših podataka. Ispunjeni Zahtjev pošaljite po vašem djetetu u školu, najkasnije do 16. listopada 2020. godine. Roditelji koji imaju više djece koja polaze  školu, za svako dijete ispunjavaju poseban Zahtjev.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, slobodno nazovite na 628-113; 628-151 (kućni 101), ili 091/282 7114.

Ravnateljica: Nada Horvat

Podijeli